H&M och Aeromoov

Idag blev det en liten shoppingrunda, men på grund av bristande tålamod hos delar av sällskapet (ingen nämnd ingen glömd ;)) så blev det endast ett fåtal plagg. I helgen ska jag ge mig ut på shopping alldeles ensam. Det ska bli såååå skönt och roligt! 😀 Jag avskyr att känna mig stressad när jag ska handla kläder eller saker till hemmet. Det blir så lätt att jag bara tar något (som jag sedan ångrar) eller nästan ännu oftare går därifrån utan någonting. Det sistnämnda är ju bra för plånboken, men ibland behöver jag ju faktiskt kläder eller saker till hemmet – och då är det inget kul att komma hem tomhänt.

Trots stress så lyckades jag ändå att få med mig en riktigt fin mjukisdress till Vera, från H&M. Jag hoppas att det är hyfsad kvalitet på den. Har köpt lite mjukisbyxor därifrån tidigare, och de har hållit bra.

img_3039

Söta fjärilar! Färgen är dock mer som i den övre bilden. Blev konstigt ljus när jag fotade.
img_3040

Det var ”tag 3 betala för 2”, så jag var tvungen att snabbt rycka åt mig något mer plagg. Fanns inte mycket att välja på, så det fick bli dessa långärmade tröjor. Den vänstra är mintgrön med silvriga stjärnor. De känns väldigt tunna, så vi får se hur länge de håller…
img_3042

Fick även hem ett paket med en Aeromoov dyna, som jag beställt till Veras vagn. img_3043

Den passar bra i vagnen! Hoppas att den ventilerar/svalkar bra. Vera gillar ju verkligen sin nya vagn, men i sommar har jag tyckt att den har blivit lite för varm när hon har sovit i den. Dessutom ska vi ta med den till Gran Canaria på kommande resor, och då vill jag absolut inte att det ska bli för varmt och svettigt därinne. Tanken är att hon ska kunna ligga bekvämt och sova både på dagen och kvällen.
img_3044

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.