Det är fredag…

…och som jag har längtat! Den här veckan har varit jättebra, men vi har haft många aktiviteter – så nu ser jag framemot en lugn och mysig helg. Det har varit mycket öppen förskola och häng i lekparken, så vi har verkligen kunnat ta tillvara på den underbara sensommarvärmen som är just nu.

Igår kväll hade vi barnvakt, och då passade jag och Klas på att äta middag på Bistro Bon. En ljummen och härlig kväll. Jag tycker att det är så fint att servera champagne i små kupor

img_2971

Musslor för hela slanten.img_2975 img_2976

Efter middagen promenerade vi vidare till Clarion hotell och drack några drinkar. img_2978

Vi konstaterade att man blir piggare och gladare av drinkar än av vin :D.img_2980

Och så blev det mörkt! Jag gillar verkligen den här årstiden. Och även min man <3.img_2982

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.