Effektiva dagar :)

Det har hittills varit fullt tempo denna vecka, och jag tror att det kommer fortsätta så ett litet tag till.

Igår gästade vi öppna förskolan, lekparken, återvinningsstationen, apoteket och Coop. Idag har vi hunnit med besök hos veterinären, köpt badkläder till både Vera och mig samt lekt i parken. Vera har även badat, och ligger nu och middagsvilar gott i sin säng. Samtidigt har jag förberett middagen och druckit kaffe. Effektiviteten vet inga gränser just nu!

Det blev förövrigt den här bikinin för mig. Jag är så nöjd!

black_dolly_vikbyxa-600x800

Och Vera fick den här baddräkten från Polarn & Pyret. Det är nog den finaste baddräkten för barn som jag har sett!

60297169-476_1

Nu ska jag dricka mer kaffe och titta på några vloggar. Och kanske kollar jag lite barnkläder också…hehe. Något säger mig dock att jag snarare borde kolla kläder till mig själv, eftersom jag snart ska börja jobba igen. Men jag fortsätter att förtränga det ett tag till…hm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.