Bikini

Jag går i bikinitankar, men vet inte riktigt vad jag vill ha. Eller egentligen så vet jag vad jag vill ha, men jag vet inte var jag ska finna det…

Jag vill ha en bikini med starka färger i svart, grönt och cerise. Ungefär som på den här bilden. Jag tycker förövrigt att det är en jättesnygg baddräkt, och skulle troligtvis köpa den om den bara hade funnits kvar i min storlek.

bp-sw237blfa-small

Jag köper ganska ofta underkläder och bikinis från Bravissimo. Bra passform till ett rimligt pris. Men just nu hittar jag inget kul där (mycket är som sagt slutsålt). Hittade en sida som heter ”Salta bad”. De har ingen nätförsäljning, men det finns en återförsäljare alldeles i närheten där jag bor. Får nog bli en sväng dit nu i veckan. Målet är att ha med mig en ny bikini på nästa resa :).

Jag vet inte om jag gillar den här bikinin eller ej. Jag tror att den fungerar nu när jag har färg, men annars ser den nog bara trist ut på mig. Inte ett förstahandsval med andra ord…

bali_dollymaxitai-600x600

Jättesnygg modell (i synnerhet bh:n!). Svart kan ju aldrig bli fel. Snyggt både när jag är brun och lite mindre brun. black_dolly_vikbyxa-600x800

Den här modellen är också väldigt fin tycker jag! Men jag har samma betänkligheter kring färgen som med den första. Det fungerar nu när jag är brun, men det är inte en optimal färg.blueberry_fridavikbyxa-600x600

Den här är riktigt snygg! Jag gillar verkligen kombon med den orange grejen hon håller i (vad det nu är?). Tänker att jag skulle kunna ha en orange strandtunika till. Orange är en utmärkt färg för mig!
mexico_dollyvikbyxa-600x600

Så fin! Lite för kall färg för mig, men skulle absolut vara snygg till solkysst/brun hud.
naxos_dollymaxitai-380x450Det vore kul om jag kunde ha en hel bikinigarderob, med allsköns färger och mönster. Och en och annan baddräkt ;). Men jag tror jag får börja med att gå till affären och se vad som finns. Det kanske bara finns en färg/modell, och så behöver jag inte fundera mer på det ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.