Sensommar :)

Äntligen blev det sensommar. Trodde att vi hade blivit snuvade på den i år.

I eftermiddags satt jag ute på balkongen och njöt av solen och gofika. Snart är jag klar med ”Kvinnan som stal mitt liv”. Jag brukar normalt sett sluka Marian Keyes romaner i ett nafs, men den här har det gått segt med. Men det beror nog mest på att jag inte riktigt haft ro till att läsa regelbundet (samt att jag konstant blir avbruten när jag väl börjar ;)).

IMG_2754

Och nu sitter jag åter på balkongen och njuter av en mörk men ljummen kväll. Klockan har passerat 22, och det är fortfarande skönt ute. Kände att det var dags att tända ljusslingan, hög mysfaktor! IMG_2758

* * *

Livet har stannat upp lite grand, och det känns bra. Det är viktigt att ge tid till sorg, saknad och eftertanke. Men det är även viktigt att upprätthålla någorlunda rutiner samt att göra roliga saker och umgås med andra människor. Det känns som att vi har hittat en ganska bra balans för det hela. De senaste åren har det slagit mig att ju äldre vi blir, desto fler människor och djur blir det att sakna. Den vetskapen är minst sagt lite tung att bära. Samtidigt blir det fler att älska och fler fina minnen att vårda <3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.