Mosesposes <3

Jag har börjat gå igenom en massa gamla bilder. Jag är så glad att jag har fotat massor genom åren. Det har inte blivit lika mycket fotande de senaste två åren, men de bilder som finns är värda desto mer <3.

Från 2004 finns mest analoga bilder (med undantag för några suddiga mobilbilder). Men från 2005 började jag fota med digitalkamera, så därefter finns mycket bilder. Här kommer ett axplock från gamla bilder.

Moses var mitt lilla hjärta redan från början. Det var så tydligt att Maja valde husse och Moses valde matte. Helt perfekt <3.

DSC_0009 DSC_0010

Under många år så pluggade jag, och spenderade mycket tid hemma. Jag är glad för att jag har kunnat vara så mycket med våra kissar :).

DSC_0041

Söt som socker – min ”lilla biff”.

DSC_0005

En riktig knäkatt.

DSC_0006

Skön stil på båda :D.

DSC_0004

Moses har alltid varit en riktig gos-och-ligga-och-mysa-i-sängen/soffan-katt <3.

DSC_0325

Saknaden är enorm, och det känns till och från som att jag ska gå sönder. Men det får vara så just nu. Det är ju bara ett bevis för hur mycket denna lilla älskade vän har betytt och fortfarande betyder. Redan andra natten efter att han hade dött så besökte han mig i drömmarnas värld. Pigg och frisk och full av bus. Han hade Maja med sig och de for runt och lekte. Även Zingo var med på ett hörn. Jag förundras över dessa drömmar som kommer någon gång ibland. De är alldeles klara och verkliga. Djuren eller människorna ser ut precis som på riktigt. Det händer inte några konstigheter (så som det annars alltid gör i drömmar). I drömmarna vet jag att jag har fått besök och att djuren/människorna bara är till låns just där och då. Jag vaknar alldeles lugn och glad <3.

1 tanke kring ”Mosesposes <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.