Grinda

Förra veckan åkte jag till Grinda tillsammans med en vän. Det var en sådan där lugn och härlig dag, när jag verkligen kunde njuta av att vara jag och inte bara mamma (klyschigt jag vet, men det är sant).

Vi åkte från ett molnigt och småregnigt Stockholm. Men vädret blev successivt bättre ju längre ut vi kom.

IMG_2351

Efter en kort stund sprack himlen upp, och det blev jättevarmt. Vi kände oss rätt nöjda med att ha åkt ut till Grinda med tanke på att det regnade och åskade hela dagen i Stockholm. IMG_2352

IMG_2355

Jag tycker att det är väldigt mysigt att åka ut i Skärgården och skulle gladeligen göra det varje vecka under sommaren! Dessvärre är det inte någon aktivitet som passar för oss som familj i dagsläget. Jag är verkligen imponerad (och lite avundsjuk!) på de som tar med sina barn på sådant, och jag längtar tills Vera är äldre och vi kan åka ut allihopa. Då tänker jag att vi kan åka runt på olika öar och bo på vandrarhem och/eller hotell :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.