Sensommar

Augusti är här, och det känns i luften att sensommaren har börjat. Vindarna är svala, och kvällarna kalla. Inte ens nu när jag sitter ute i solen på balkongen känns det särskilt varmt. Men jag försöker att njuta av allt kul man kan göra när det inte är för varmt. Och om två veckor ska vi dessutom åka till Gran Canaria, och då får vi svettas i två veckor…hehe. Känns så härligt att vi ska få avsluta sommaren med sol och värme!

Idag startade dagen riktigt segt, och vi kom inte ut förrän efter lunch. Och då började det regna. Så vi hoppade in i bilen och åkte på bilutflykt istället. På vägen köpte vi gottis på ”RAW”, som vi sedan åt i bilen. Det blev en mysig tur runt Bornsjön och Viksberg.

IMG_2454

Mörk chokladkaka med körsbär. Inte alls stabbigt eller mäktigt, utan bara väldigt gott!

IMG_2455

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.