Frisyr

Jag fick lite panik in i det sista (läs: dagen innan bröllopet) kring min egen frisyr. Hade bestämt mig för att jag skulle ha håret uppsatt, och att det skulle vara en ganska enkel och stram frisyr. Jag gjorde några provuppsättningar, men det blev verkligen inte bra. Men när jag hade gjort Toves hår och kom tillbaka till hotellet för att göra i ordning mig själv så gick det snabbt och lätt att få till en rullad knut i nacken (det var väl för att nervositeten äntligen släppte). Pyntade med några pärlor för lite extra effekt. Blev mycket bättre än jag hade förväntat mig!

IMG_2421Gillar verkligen denna typ av frisyr. Om jag inte redan hade varit gift så hade jag velat ha en liknande frisyr, men lite mer hängande i nacken, och så en slöja fäst ovanför. Det är så elegant!

Jag hoppas att jag så småningom kommer ha tillgång till lite bilder även på Toves frisyr som jag kan visa här. Det blev inte mycket fotograferat för min del, då jag helt enkelt hade händerna fulla med annat hela tiden (och självklart med vetskapen att det fanns andra som dokumenterade flitigt). Och det var ärligt talat ganska skönt att släppa kameran och bara njuta av dagen :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.