Hemmavid

Nu har vi varit hemma i snart två veckor, och dessvärre måste jag säga att livet här känns betydligt mer tungrott än det gjorde på Gran Canaria. Finns såklart flera förklaringar till det, men jag försöker peppa mig med att det nu bara är 3,5 veckor kvar tills vi åker igen :).

Tröttheten till trots så har jag njutit av det härliga sommarvädret som har varit de senaste dagarna. Finns nästan inget bättre än att ta en fika på balkongen!

IMG_2272

Tapas smakar alltid bra, men extra bra när det är varmt.

IMG_2279

Vi har hängt mycket på vår fina innergård. Är så glad och tacksam över att vi har den! Utan den hade jag nog haft svårt att acceptera lägenhetslivet. IMG_2290

När Klas var ledig en dag passade vi på att kila iväg till Indian Garden och äta lunch. IMG_2291

Vera har upptäckt vinbärsbuskarna på gården. Röda vinbär är favoriten! IMG_2304

Jag löste korsord och solade ryggen när Vera tog en eftermiddagslur i vagnen (efter att ha plaskat för fullt i sin badbalja och hällt en hink med vatten över mig…hm).IMG_2305

Igår fick Moses en akuttid hos veterinären, då vi nyligen upptäckte att han verkar ha ont när han tuggar (han har en tandsjukdom). Han har även fått ”liggsår” på sina bakben, troligtvis för att han har ont i munnen och mest ligger och vilar. Så nu har vi fått en tid för operation, och tills dess så ska han få äta smärtstillande. Jag har även bäddat i ordning med en gosig filt under min säng, där Moses brukar ligga på dagarna och vila. Även Zingo ska till veterinären snart, då hon ska få vara med i en forskningsstudie för allergifoder. Det är mycket med de små liven <3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.