Möhippa!

Årets händelse d.v.s. Toves och Davids bröllop närmar sig med stormsteg. Bara 1,5 vecka kvar nu :D. Det innebar även att det var dags för möhippa i söndags. Jag har många bilder därifrån som jag inte kommer att visa här…haha. Inte för att de är så galna, men för att jag inte vet om de andra deltagarna vill synas här.

Vi började i Grythyttan med en vinkällarvisning på Gästis. Sedan packade vi in oss i bilen allihopa och körde runt på diverse gator för att försöka förvilla Tove (som hade ögonbindel) ;). Slutdestinationen var Loka brunn, där hon blev upp(?)klädd i en mycket elegant hula hula – klädsel.

Vi började med att spa:a. Så härligt att krypa ned i en varm bubbelpool utomhus, med denna fantastiska utsikt. Himlen sprack upp också!

IMG_2235
IMG_2236

Sedan mumsade vi på frukt och drack bubbel på hotellrummet/balkongen, innan det var dags att promenera upp till matsalen och äta massor av god mat.
IMG_2237

Wii! IMG_2242

IMG_2243

IMG_2245

Maten var jättebra! De hade ordnat det väldigt fint för oss :).

IMG_2246

Och så ”vickning” i salongen, ett tag senare ;). IMG_2247

Dagen efter tog vi lite sovmorgon innan vi mumsade frukostbuffé. Därefter åkte vi till Grythyttan, där jag stannade några timmar för att samla energi till min hemresa. Tove och jag mötte upp David, och åt lunch på Gästis :).IMG_2253

Idag, två dagar senare, känner jag mig fortfarande alldeles mör. Det är uppfriskande och roligt att umgås med människor som är ett decennium yngre, men hjälp vad gammal jag känner mig! Nästa gång jag ska umgås med ungdomar så tar jag tåget istället…hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.