Svensk sommar :)

Vi har bara varit hemma i tre dagar, men redan kastat oss in i den svenska sommaren. Såklart! Vad har vi för val? Haha. Nej men det är faktiskt inte bara tråkigt att komma hem, tvärtom. Sverige finns både i min själ och mitt hjärta, även om jag tycker att klimatet har en del att önska…

En dag strålade solen i alla fall, och vi satte oss på Kalf & Hansens uteservering. Jag svettades lite – enda tills det såg ut som att det skulle börja regna…haha. Maten var himlans god!

IMG_2149

I morse gjorde jag bröd i mikron. Använder det här receptet, men byter ut kokosoljan mot olivolja istället. Jag är väldigt försiktig med saltet, då jag ofta har lite ”salta” pålägg istället. Idag blev det kaviar och ägg på…mums!

IMG_2162

Sedan gav vi oss ut på en liten promenad med Veras nya vagn. Än så länge är hon väldigt förtjust i den! Det är en Emmaljunga sulky.IMG_2163

Det har tagit lång tid att komma fram till vad vi skulle köpa för vagn, då vi mest har gått runt och stört oss på saker som inte är bra med de andra vagnarna som vi har…haha. Vi hade massor med önskemål, och de allra flesta uppfylldes. Viktigast var att det var en komfortabel sittdel, bekväm att köra, lätt att fälla ihop samt rejäla lufthjul med swivel fram. Och så snygg färg förstås ;). Något som jag inte hade funderat över innan, men som numera ligger på min ”kravlista” är fjädring.

Är liten sugen på att köpa en ny skötväska. Inte så mycket för att vi behöver en renodlad skötväska längre, men det är bra förvaring för allt annat som ”måste” tas med (nu när jag inte har sidofacket på donkeyn) ;). Ytterligare en fördel med Emmaljunga är att den är så rejäl att det faktiskt går att ha skötväska på den, utan att det påverkar komforten för den som kör. Förut har vi haft en sulky från Babyjogger, och med facit i hand så kan jag bara säga att det var ett felköp. Det är nästan så jag vill säga att Bugaboo donkey också var ett felköp, men den har åtminstone varit bra på vissa områden (dock inte värd det höga priset). Jag har inte betalt av Emmaljunga för att skriva, men jag tycker nästan att jag borde ha det ;).
IMG_2165

Jätteglad till och med när regnet står som spön i backen! Inte lika kul för mamman som saknade regnjacka och paraply ;). På den här bilden tycker jag att Vera är så lik mig (på min mammas sida). Jag brukar se likheter både hos mig och Klas när jag tittar på Vera, men vissa bilder/miner/blickar så är det något särskilt man ser :).

IMG_2171

Och så har jag handlat lite nytt till Vera. Jag älskar att handla på Villervalla – färgerna och mönstren är helt underbara! Tycker om att variera mellan färgstarka och mer milda kläder. Det gäller att passa på så länge man får ”bestämma” ;).IMG_2173

Och så lite lyx till mamman :).IMG_2174

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.