Frisyrtankar

Vi ska på bröllop om tre veckor, och jag sitter och funderar över vad jag ska ha för frisyr.

Jag tycker att det kräver lite extra eftertanke när man ska klä sig som gäst till ett bröllop. Det ska vara fint och följa klädkoden/finhetsgraden, och får självklart inte bli ”för mycket”. Min utgångspunkt brukar vara att välja ut ett område där jag anstränger mig extra mycket – t.ex. tjusig klänning, festlig frisyr eller stark make up.

Den här gången har jag satsat lite extra på kläderna – det blir en romantisk klänning med spets och v-ringad rygg. Därför vill jag att frisyren ska vara ganska stram och enkel för att ge det hela balans.

Har funderat lite på att göra en spansk knut med hjälp av en donut. Antingen med snedbena, eller allt hår bakåtkammat.

guider-hnep-har-donut2

Eller en grekisk gudinnefrisyr (men utan hårspänne).

boho_hair_annawii_54b767c6ddf2b30850e1cb52

Jag ska börja träna på att göra uppsättningen på mig själv, så att det går riktigt snabbt. Kommer ju att ha en del annat viktigt för mig på bröllopsdagen – framförallt brudens hår! Är mitt första uppdrag på väldigt länge nu, så jag känner mig oerhört taggad! Har provat, tränat och förberett mig massor :). Den här veckan kommer jag lägga en slutlig beställning på hårprodukter, och göra ytterligare någon provuppsättning på min frisyrdocka. Så det är som sagt bra om min egen frisyr blir klar på typ 10 minuter…haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.