Fler saker på plats

Jag har inte lämnat lägenheten på hela veckan, men i tisdags kom vår hantverkare och skruvade upp hatthylla + skoskåp. Veckans händelse kan man säga…hehe.

Väldigt efterlängtat var det i alla fall!
IMG_2128

Väldigt smart förvaring för skor.

IMG_2129

Och så fick vi upp badrumsskåpet. Syns inte riktigt, men det är belysning på sidorna.IMG_2130

En liten titt i badrumsskåpet…

IMG_2131

Märkligt nog är det nästan lättare att bringa ordning i en liten lägenhet. När man lever på begränsad yta (45 kvm i vårt fall), så måste man liksom prioritera funktion och förvaring. Det finns inget alternativ. Hemma har vi ju större yta, men det är alltid rörigt eftersom vi inte har har någon optimal lösning för just funktion och förvaring. Och när det finns lite extra yta så blir det lätt att vi lägger ifrån oss saker här och där, och tänker att vi tar reda på det sedan. Här blir det mer att vi tänker igenom och bestämmer var saker och ting ska vara, och sedan stannar grejerna just där (helt enkelt för att det inte finns någon annan plats att lägga dem).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.