Slut som artist…

…ja det är lite så jag känner mig nu ikväll. Men väldigt glad och nöjd med dagen ändå. I förmiddags gick jag och Vera till stranden och lekte, medan Klas stannade hemma och monterade köksskåp. Det blir så fint! Ska visa bilder sedan när det är klart. Sedan åt vi en sen lunch på ett hotell i närheten, och efter det åkte vi till Vecindario och handlade på Zara kids samt Carrefour.

Stranden måste förövrigt vara bästa lekplatsen någonsin! Den tillfredsställer de flesta behov som leksugna barn har. Den inbjuder till att gräva, kasta, hälla/ösa, bygga, sila, vattna, springa, dansa, snurra hoppa, stänka, leka med andra barn, skratta och tjuta glatt. Vera träffade ett lite äldre syskonpar som byggde ett sandslott. De var så otroligt gulliga och omtänksamma och lät Vera vara med och gräva och hälla vatten <3. Vera älskar att leka med andra, i synnerhet tjejer som är några år äldre. De blir direkt hennes idoler…hihi.

På Zara hittade vi jättesöta kläder till Vera, och till min stora glädje så fanns det jättemycket i organisk bomull.

De här sandalerna i läder var alldeles för fina för att få stanna kvar i affären. Helt underbart fina! Jag tycker att det har varit svårt att hitta barnskor i Sverige, men här finns det hur mycket som helst.

IMG_1885

Jag valde de här två tröjorna.IMG_1886

Gissa vem som valde denna ;). IMG_1887

Vera blev förälskad i den här blusen direkt, och vem är jag att neka henne?! Tjejen har stil…fniss.IMG_1889

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.