Pirrig!

Åh, jag är så pirrig just nu. Lika förväntansfull som ett barn dagarna innan julafton. I morgon kommer de första gästerna till oss här i Bahia Feliz.

Jag är däckad av förkylning just nu, och det är inte riktigt lika roligt. Men jag hoppas att ytterligare ett par dagars vila ska göra så att jag åter är på banan. Ser framemot roliga utflykter och lata dagar på stranden tillsammans med vårt besök :). Förövrigt så har jag lärt mig vad halstabletter heter på spanska; ”comprimidos” eller ”pastillas para la garanta”.

Jag skriver mer i morgon om vårt besök!

Sov så gott! Det ska jag försöka göra trots en envis och smärtsam hosta…hm. Jag har deporterat mig själv till soffan i tv-rummet, för att kunna sitta upp och sova (samt för att inte väcka Vera när jag hostar).

Kolla in det här fina hotellet förresten. Det är Radisson Blu Resort i Arguineguin (någon mil härifrån). Ser bra härligt ut!exterior2_1024x550

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.