Ikea och luftkonditionering

Jag har blivit rejält däckad av förkylning, men igår var vi ändå tvungna att lämna lägenheten för att släppa in våra hantverkare.

Vi åkte till Ikea, och började med ett besök i restaurangen. Finns nästan lika mycket tårtor som mat ;).

IMG_1731

Samma system som hemma…IMG_1734

Perfekt med en lekhörna!IMG_1736

Mums!IMG_1739

Och när vi kom hem satt luftkonditioneringen på plats. Underbart!IMG_1753

Idag har jag burit upp lite möbler på vår terrass, men resten av dagen spenderar jag i soffan. Försöker kurera mig så gott jag kan, eftersom vi får besök på måndag :). Klas och Vera är iväg på någon byggmarknad och handlar, så det är lugnt och tyst här hemma…hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.