Den mindre glamourösa sidan ;)

Alltså denna värme tar på mina krafter! Och då pratar jag inte om värmen utomhus, utan här inne. Det förvärras kanske lite av att jag har ont i halsen och känner mig allmänt trött efter ett antal nätter med dålig sömn. Idag somnade jag sittande på soffan vid 14.30. Var länge sedan jag var så trött att jag inte kunde hålla mig vaken dagtid…

Snart är det dags för mig att hoppa in i duschen, och sedan krypa ned i sängen. Men först ska jag dricka en gigantisk mugg med te samt dagens andra glas råsaft (satsar på att ta en överdos med c-vitamin ;)). Fläkten går för fullt!

IMG_1729

Klas bygger ihop köksskåp, där bland annat vår ugn ska ta plats. Härligt att någon har lite energi kvar! IMG_1730

I morgon ska vi få luftkonditionering installerat. Halleluja! Då tror jag att jag kommer få lite mer ork till att plocka och göra i ordning här hemma. Just nu går all min energi till att klara av det mest nödvändiga – laga mat, diska o.s.v. Men snart så :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.