På plats!

Hejsan! Vi har varit på plats här på Gran Canaria sedan i lördags kväll, men det är först nu som jag hunnit plocka fram datorn. Vistelsen började lite tumultartat med att Vera blev sjuk, vilket gjorde att vi fick uppsöka sjukhus häromdagen. Men nu är allt bra i alla fall, och det är huvudsaken :).

De senaste dagarna har vi spenderat mest så här. Har inte blivit mycket sömn på nätterna. Dessutom är vår lägenhet fruktansvärt varm just nu. Vi har en liten bordsfläkt som står och surrar för fullt, det hjälper lite. Vi väntar på att få luftkonditionering installerat, vilket det förhoppningsvis blir den här veckan :).

IMG_1688

Vera har äntligen hittat en solhatt som hon tycker om! Det tog sin lilla tid… ;). Personligen hade jag ju föredragit en sådan där stor solhatt med stort brätte och skydd i nacken, men det blir inte så ofta som jag har tänkt mig…hehe.

IMG_1701

Det är grymt skönt att ha sin egen lägenhet när det kommer till allt det praktiska. Bara att åka och handla lite mat och sedan komma hem till ett fullt utrustat kök där allt man behöver finns. Och att kunna slänga in en tvättmaskin när man behöver. Visst är det härligt att bo på hotell och gå till en uppdukad buffé i 1-2 veckor, men inte i en och en halv månad.

IMG_1686

Hittills har vi inte varit ute mycket med tanke på att Vera varit sjuk, men igår passade vi på att ta ut Vera i vagnen när hon sov. Hon fick ligga i skuggan under några träd (betydligt svalare än i vår lägenhet), medan jag och Klas satt i solen precis intill havet. Fläktade härligt!

IMG_1696

Gran Canaria i mitt hjärta <3.
IMG_1695

2 tankar kring ”På plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.