I denna ljuva sommartid

Naturen är så vacker just nu…att det gör ont. Så där ont som i konfirmations- och examenstider. Bara för det så känner jag sådan lust att lyssna på sommarpsalmer just nu. ”En vänlig grönskas rika dräkt” har alltid varit min favorit. Och det gör verkligen ont. Eller är det bara jag?

För närvarande håller vi på och förbereder oss för vår resa till Gran Canaria. På lördag bär det nämligen av. Det känns lite vemodigt att resa när det är så vackert hemma. Men det passar bra av flera anledningar att resa just nu. Och alla regniga och blåsiga dagar här hemma kan jag klara mig utan. Inget är som svensk sommar, men inget är som Gran Canaria heller. Jag ser framemot värmen, vindarna och dofterna. Vårt andra hem numera <3.

Vi har tagit det ganska lugnt de senaste veckorna. Laddat, förberett och njutit av det som är här och nu.

IMG_1564 IMG_1565 IMG_1566 IMG_1567 IMG_1568 IMG_1569 IMG_1570

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.