Bilutflykt

Innan Vera föddes så brukade jag och Klas fara runt på landsbygden timme ut och timme in. Det var rogivande att höra bilens motor och att se landskapet fladdra förbi. Numera åker vi ytterst sällan på bilutflykt, det blir liksom inte så rogivande när vi försöker ;). Med undantag för i söndags. Då tajmade vi bilutflykten med Veras eftermiddagslur. Jag körde runt oss i Saltsjöbaden med omnejd, där vi stannade till vid vattnet och fikade i bilen.

Klas var stationerad där bak med ”Sleeping beauty”.

IMG_1477

Mumsiga bollar med hallon och lakrits.

IMG_1478

Vi hade härlig utsikt även om  vädret inte var det bästa.

IMG_1481

Skönt att mysa inne i bilen istället för att sitta ute.IMG_1482

IMG_1483

Det var roligt att vi äntligen tog oss iväg på något som vi brukade göra ”förr i tiden”, men på ett lite nytt sätt. Det har varit en stor omställning att få barn, och det är nog först nu som jag på riktigt inser att livet aldrig någonsin kommer att återgå till vad det var förut. Fram tills nu har jag inte haft så mycket ork att lägga min egentid på sådant som jag tycker är roligt, utan har mest försökt att återhämta mig. Det har varit nödvändigt och har inte bekymrat mig särskilt mycket. Men nu har jag kommit till en punkt då jag känner att jag har tid över, och då vill jag göra roliga saker istället för att slösurfa och titta på meningslösa tv-program. Det är härligt att aktivera mig mer med utflykter, matlagning, bakning och vänner. Jag har upptäckt att det även ger mig energi tillbaka, underbart <3. Dessutom försöker jag ta mig en liten stund varje dag och bara göra något för mig själv. Det är sådana små saker som att scrubba/smörja kroppen eller bara sminka mig lite extra på morgonen. Det är välgörande för mig att få pyssla om min kropp. Det har det alltid varit. Och aldrig har den stackars kroppen fått så lite uppmärksamhet som under det senaste 1,5 året ;). Men det har blivit ändring på det nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.