Bleckan & lakritsbollar

Jag har haft mycket för mig på sistone :). Bland annat så har min syster varit på besök, och så har vi firat att min mamma fyller 60 år snart. Idag gick vi till Blecktornsparken och tittade på fåren (som förövrigt väntar lammbebisar vilken dag som helst). Både fåren och barnen var alldeles förtjusta. Det lät bääää och määää mest hela tiden – både om fåren och barnen ;). Efter någon timme önskade Vera att gå in på öppna förskolan, och det gjorde vi såklart. Även om jag gärna hade stannat kvar ute i solen…

IMG_1339IMG_1342

Jag gillar verkligen Bleckan. Bra lekpark, mysiga djur, spännande berg att klättra på samt en bra öppen förskola. Allt i ett liksom!

Under eftermiddagen sov Vera gott, och jag bakade lakritsgodis. Resultatet blev helt fantastiskt. Det är helt klart bland det godaste godiset som jag har ätit! Mixa 20 färska dadlar, 3 msk kokosmjöl, 1 msk kokosolja, 5 tsk lakritspulver, zest från 0,5 citron + lite saft samt salt (ta lite mer än du tror blir lagom). Rulla bollar och doppa i kokossocker (kan bytas mot riven kokos). Det smakar ungefär som engelsk lakritskonfekt.

IMG_1354

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.