Sköna söndag!

Idag har vi haft en härlig söndag. Jag började dagen med godaste gröten (25 g kokosolja, 1 dl mandelmjölk, 0,5 dl mandelmjöl, 1 knivsudd vaniljpulver och 1 ägg). Jag toppade gröten med mango, hallon, banan och så en skvätt kokosmjölk som jag hittade i kylskåpet. Blev behagligt mätt och stod mig i flera timmar :).

IMG_0942

Sedan gav vi oss ut på Söder och promenerade bort mot Hornstull. Hornstull har verkligen växt i mina ögon de senaste åren – en riktig söderpärla där jag gärna skulle bo om jag inte redan var förälskad (och framförallt bosatt) i sofo. Vi hann med två lekparker innan lunch. Sedan somnade Vera i vagnen, och vi passade på att smita in på Lombardis för lunch. Jag åt pasta.

IMG_0944

Sedan vandrade vi Hornsgatan fram och kikade in på matbutiken Paradiset för lite inspiration. Köpte med oss KRAV-märkta hönspannbiffar som vi sedan åt till middag. På vägen hem stannade vi en lång stund på Mariatorget och lekte. Var många barn där, vilket var roligt för Vera :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.