Koh Phangan

Det första kvartalet är ännu inte slut, men jag kan konstatera att vi redan har fått fart på vårt restaurangliv igen. Det är så otroligt skönt (och gott!) att bara få sätta sig ned ett par timmar och njuta i lugn och ro. För att inte tala om känslan när man kommer hem och kan sätta sig i soffan, utan ett diskberg som väntar. Jag vet inte vad som är bäst…hehe.

För ett tag sedan besökte vi en beprövad favorit, Koh Phangan. Jag festade till det med en drink.

IMG_0744

Mysig stämning nere i ”källaren”. Vi var här för två år sedan, och då var jag lite sur över att vi hamnade på övervåningen (trots att vi hade bokat bord).IMG_0747

Jag äter whiskeymarinerade skaldjur varje gång. Varför prova ngt nytt när man vet vad som är gott ;). IMG_0748

Lite nytänkande var jag dock, och tog en banana split. Jag vet inte vad de tänkte när de komponerade denna efterrätt, men kanske; ”låt folk äta som att det inte fanns någon morgondag, det kan ju trots allt vara sant”. Men gott var det!IMG_0750

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.