Snart påsk :)

Snart är det påsk, och därför passade jag på att klicka hem det här söta påskägget i plåt till Vera.

mai-18-5200-00-bla_1

Jag gillar tanken på ett hållbart påskägg som kan återanvändas år ut och år in :). Dock vet jag inte riktigt vad jag ska fylla det med i år. Ett paket russin och en banan kanske…hihi. Känner mig sugen på att pynta och göra lite vårfint här hemma. Det är ju några veckor kvar till påsk, men jag tänker att det är bättre att ta fram sakerna i god tid eftersom påsken ändå är så kort.

* * *

Jag funderar på att köpa den här boken till mig själv i påskpresent. Har hört så otroligt mycket bra om den! Den ska tydligen förklara hur man bemöter barn lågaffektivt. Jag tror att sådan kunskap kan vara mycket bra att ha inför den första riktigt stora frigörelseperioden (även kallad 2-årstrotsen)…haha. barn-som-brakar-att-hantera-kanslostarka-barn-i-vardagen

På semestern läste jag David Eberhards bok ”Hur barnen tog makten”. Jag kommer inte att göra någon recension på boken, utan sammanfattar det bara så här: ”spar pengar och tid genom att låta bli att köpa/läsa boken”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.