Fotografering

Igår ringde klockan 06.00. Vi duschade, kammade, fixade och klädde oss enligt ett noggrant utarbetat körschema. Det var nämligen dags för vår efterlängtade fotografering.

Fotograferingen var helknasig men rolig, och kommer bli ett minne för livet för oss alla tre. Det var kallt, obekvämt och bitvis lite halvfarligt. Men jag är så glad att vi vågade oss på en vinterfotografering. Det fantastiska snölandskapet och vackra ljuset vägde upp att vi var ”tvungna” att klättra upp på en trave av hala, snötäckta stockar och sedan sätta oss rakt i snön med jeans på ;). Och när vi var klara ute i snön gick vi in och fortsatte fotograferingen i värmen, i en vacker ateljé. Jag är så spänd på att se bilderna!

Men redan när vi åkte därifrån kände jag att min kropp började krokna, och idag vaknade jag med igensvullna bihålor och knastrig hals. Det var väl kroppen som äntligen tillät sig att slappna av, efter veckor av förberedelser och preppande.

Gårdagen gav mig även inspiration till att återuppta mitt eget fotograferande. De senaste åren har jag koncentrerat mig på rent dokumentativt fotograferande, vilket har känts viktigast. Men nu är jag sugen på att komma igång med det mer estetiska och konstnärliga fotandet igen. Och jag behöver verkligen lära mig mer rent tekniskt. Så jag har lite att bita i kan man säga.

Men de närmaste dagarna blir det mest rekreation skulle jag tro. Kanske en och annan mobilbild inifrån lägenheten. Som den här till exempel :).

IMG_0408

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.