Familjeeftermiddag :)

Idag är det tjugondedag jul, eller tjugondag Knut om man hellre vill det. Jag tycker att det är roligt att hålla lite på traditionerna och göra saker på ”rätt dag”, men idag har det inte blivit någon julgransplundring. Mest för att det inte går att uppbringa den energin som krävs, så här mitt i veckan. Julgranen åkte ut redan i söndags. Inte så mycket för att vi hade tröttnat på den, utan mest för att det måste ske någon gång. Ljusstakarna och tomtarna får stå kvar tills slutet av den här veckan. Då har jag tid att pyssla och göra det mysigt när julsakerna är bortplockade.

Istället har vi haft en riktig familjeeftermiddag. Jag jobbade fram tills lunch, och då kom Klas och Vera och hämtade upp mig. Vi åkte direkt till Skärholmen, där vi åt lunch på Pong.

IMG_0292

Och så shoppade vi lite inför en familjefotografering som vi har inbokad. Det blev supersöta kläder till Vera, och smink till mig. Jag använder inte särskilt mycket smink i vanliga fall, men inför fotograferingen känns det som en bra idé.

Efter shoppingen svängde vi förbi Gamla Enskede bageri där i fikade. Kan varmt rekommendera det!

IMG_0293

Bästa kaffebrödet på länge!

IMG_0298

Efter fikat packade vi in oss i bilen och Vera somnade. Det innebar att jag och Klas kunde åka på en hel timmes bilutflykt genom södra Stockholms bostadsområden. Min favorit är att åka sakta genom Enskede och kika in i alla villafönster. Jag känner mig hemma, och är det någonstans jag skulle kunna tänka mig att flytta så är det dit. Inget annat villaområde har fått mig att känna mig så trygg och omfamnad. Det är min typ av energi, precis som det är här i mina hoods på Söder <3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.