Shopping

Igår återgick jag till jobbet, och vardagen rullade igång. Det gick förvånansvärt lätt, men det berodde kanske lite på att jag visste att det skulle bli en mjukstart den här veckan. Idag jobbade jag endast halvdag, och i morgon är jag ledig :).

Idag mötte Klas och Vera upp mig efter jobbet, och vi åt en gemensam lunch. Sedan åkte vi till Liljeholmen och shoppade loss.

Mina gamla gympadojor är pinsamt slitna, och idag gjorde jag slag i saken och köpte mig ett par nya. Extra trevligt att det var 50% rabatt på dem! Det är trist att gympadojor ska vara så dyrt. Men det finns inget som är skönare än ett par riktigt bra löparskor tycker jag.

IMG_0235

Fyndade den här fina blusen från Bondelid också.

IMG_0237

Om en månad åker vi på vår första utlandsresa med Vera, till Gran Canaria. Men eftersom det är mitt i vintern har Vera inte så mycket sommarkläder i rätt storlek. Jag började med att rota fram lite från i somras, och vi hade ett par klänningar och någon soldress i stl 74 som fortfarande fungerar (med lite god vilja). Men idag passade vi även på att komplettera med några ärmlösa bodys, så att hon har några plagg i rätt storlek.

Jag gillar den till vänster, det är lite 30-tals baddräkt över den :).

IMG_0236

Snart är vi här! Jag ser framemot att ligga och sörpla på en fräsch fruktsmoothie vid poolen.

LPAOBCG1035_2_30

LPAOBCG1037_2_30

LPAOBCG1087_2_30

2 tankar kring ”Shopping

  1. Ska ni till Playa del Cura? Ser ut som ni ska till samma hotell som vi var till förra året. Jättefint!
    Ha så skönt!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.