En bra dag :)

Igår försökte vi ha en lugn dag. En sådan där dag som vi hade förr i tiden, innan barn. Sovmorgon, långpromenad, lunch & ett glas vin ute på restaurang och slutligen soffhäng hemma. Jag ska inte skriva någon lång historia om hur gårdagen blev, utan sammanfattar det hela med ett ord: KAOS!

Idag hade vi planerat för en typisk familjedag, så som det kan vara för oss i alla fall. Det började superbra för mig, som inte vaknade förrän kl. 10.30 (det hade nog ett visst samband med att jag var väldigt uttröttad efter gårdagens s.k. ”vilodag”). Vi promenerade in till Kulturhuset och Vera fick leka i ”rum för barn”. Jag tycker att det är superbra där, men nu var det länge sedan vi var där eftersom det är smidigare (läs: närmare) att gå till öppna förskolan istället. Men nu är öppna förskolan stängd, så nu kan vi inte vara lata utan måste hitta på alternativa aktiviteter ;). På kulturhuset passade vi även på att ta en eftermiddagsfika. Efter en stund började det gå mot ett litet kaos även med detta, men då avbröt vi snabbt och gick vidare till XXL sport istället. Där köpte vi en bärstol till Klas och Vera. Jag har varit där och provat den förut men tyckte inte riktigt att det fungerade för mig. Men Klas gillade den direkt, och Vera gillade den så mycket att hon fick åka i den när vi skulle gå hem. Väl hemma åt vi lite sill med tillbehör, och nu sover Vera gott för natten.

Jag är så glad och imponerad över att vi lyckades ta oss både in till city och sedan hem igen till fots. Det har varit svårt att få till promenader sista tiden då Vera väldigt sällan accepterar vagnen. Men idag var en bra dag!

Hemma på Nytorget hade det flyttat in en ny liten vän. Det är nog den sötaste snögubben jag sett någonsin <3.

IMG_0129

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.