Annandagen

Så var julen snart slut. Annandagen spenderade vi hemma hos svärföräldrarna / Veras farmor och farfar. Vera hade fullt upp med att leka med storkusinerna, samt att gå igenom alla köksskåp :). Och så blev det massor med paket även idag!

När vi kommit hem och Vera hade somnat plockade jag och Klas fram lite julmat och mumsade i oss. Och nu sitter vi bänkade i soffan och kikar på ”Sällskapsresan”.

Jag ser verkligen framemot att vara lediga tillsammans nu den kommande veckan. Vi har inte haft så här mycket gemensam tid sedan i somras. Än så länge har vi inte gjort upp några planer mer än att vi ska åka och fika på något mysigt ställe. Och sedan väntar Nyår. Vi har bestämt att vi ska fira Nyårsafton hemma i lugn och ro. Jag är egentligen ganska sugen på att klä upp mig i en riktigt glittrig feststass, locka håret, äta 7-rätters middag, dricka champagne och dansa hela natten lång. Men det känns som att den typen av Nyårsfirande ligger ganska långt fram i tiden för min del ;). Dock så hoppas jag att 2016 bjuder på lite mer glamour än 2015 har gjort.

ladda ned

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.