Juldagen

Idag har vi haft en riktig slappardag. Vi befinner oss i en ganska intensiv fas i våra liv, och då är det så skönt att bara stanna hemma och ladda batterierna mellan varven.

Dagen har till största del spenderats hemma i tv-soffan med massor av julmusik. När Vera sov så passade jag och Klas på att julfika och titta på film. Det är nog första gången sedan hon föddes som vi har suttit ned och tittat på en hel film. Vi såg ”Prästen i paradiset” med bland andra Eva Röse och Kjell Bergqvist. Den var lite seg men rolig på slutet.

Vi har även gjort lite nytta idag – handlat och tvättat några maskiner. Jag älskar sådana här dagar då det finns tid både till vila/mys och lite ”arbete”.

Nu ikväll har jag suttit och tittat igenom fotografier från förra julen. Jösses vad liten Vera var, och jösses vad trött jag såg ut. Jag är grymt imponerad över att jag har genomlevt denna ”zombiedimma” och nu har kommit ut betydligt piggare på andra sidan. Det är fantastiskt att få barn, och det är värt alla sömnlösa nätter – men det är även väldigt skönt att det blir ”bättre” gällande sömn och vila!

Här var vi hela lilla familjen, några dagar innan julafton förra året. Jag hade abstinens och kunde inte slita mig från min lilla spädis ens för en minut (detta pågick även nattetid och jag vaknade typ varje kvart bara för att titta på henne). Inte undra på att jag var trött.

DSCN0518

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.