Vecka 48

Jag har börjat jobba igen. Det är ovant, men jag tror att det kommer bli bra. Eller jag får göra det så bra det går i alla fall.

IMG_9906

Jag fick en mjukstart med två dagar. Det var skönt eftersom jag jobbar heltid nu i december.

* * *

I helgen har vi adventspyntat och bara myst. Klas har satt upp ljusslingan på balkongen, medan jag och Vera har bakat saffransbröd. Eller det var mest jag som bakade, medan Vera åt russin och röjde i mitt bakskåp ;). Men vi var nöjda båda två, och det är det som räknas!

Jag har flera trevliga aktiviteter nu i december som jag ser framemot.  Julmarknad, luciakonsert och glöggmys. Sen har jag även en del praktiska grejer som jag har tänkt att fixa inför julen, men jag får se vad jag orkar/hinner med. Sedan jag fick barn har jag blivit fantastiskt skicklig på att prioritera. Det som inte är absolut livsnödvändigt blir sällan gjort…hehe.

Nu är det bäst att jag beger mig till sängen så att jag hinner snusa bebisen i nacken en stund innan det är dags att sova. Jag har en lång arbetsvecka framför mig :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.