17 år

Idag har jag och Klas hängt ihop i 17 år. Det innebär bland annat att vi har levt tillsammans i lite mer än halva våra liv. Svindlande när man tänker så. Samtidigt så känner jag att mitt liv innan vår gemensamma tid började var väldigt långt det med.

Vi har firat med att äta sushi.

IMG_9871

Klas har köpt finaste rosorna. Väldoftande och lena som sammet…

IMG_9872

Sushirestaurangen skickade med varsin fortune cookie också. Vet inte riktigt hur jag ska förstå meddelandet dock. Men det kanske ger sig med tiden ;).

IMG_9874 Apropå framtiden så är den snart här. Jag har mindre än en vecka kvar av min föräldraledighet. Det är med blandade känslor som jag förbereder mig på att återgå till jobbet. Men vad jag vet är att jag inte ska gå i någon annans fotspår där i alla fall…haha.

2 tankar kring ”17 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.