Chicken soup

I amerikanska komediserier så dyker det ju alltid upp en kompis/bror/mamma med ”chicken soup” när någon är sjuk (oavsett sjukdom typ). Så efter att ha klarat av magsjuka x 3 sedan i fredags kväll så var vi alla äntligen tillräckligt friska för att sitta ned vid bordet och äta lunch tillsammans. Det blev en snabbt improviserad kycklingsoppa som smakade förvånansvärt bra.

Recept; 1 l vatten, 1 färsk buljongtärning, 2 kycklinglårfiléer, 1 dl ris, 2 små tomater, 0,5 paprika, 10 cm purjolök. Koka allt i 20 minuter. IMG_9765

* * *

Idag är det prick ett år sedan de här bilderna togs. Vårt liv har förändrats lite grand sedan dess kan man säga ;).

DSC_0015_redigering

Det var 27 dagar kvar tills Vera skulle födas. Jag stod och vek babykläder och funderade över livet med bebis. Jag hade inte en tanke på magsjukor och kycklingsoppa. Men det var kanske lika bra det ;). Vi varken kan eller behöver förbereda oss för alla delar av föräldraskapet.

DSC_0013_redigering

I kväll ska vi njuta av höst och Halloween-mys. I år tjuvstartade jag med att karva en Jack-o’-lantern lite tidigare, eftersom vi inte kommer vara hemma över Allhelgona.

IMG_9760

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.