Bullar, familjelunch och BVC

Ja som rubriken lyder så har det varit en fullspäckad dag.

Jag började förmiddagen med ett bullbak, som jag fick släppa någon gång strax före lunchtid. Förr i tiden hade det nog stressat mig, men inte numera. Vad gör det att en deg får stå och jäsa några timmar extra? Absolut ingenting. Det gick utmärkt att ta hand om den sedan på eftermiddagen :).

Istället packade vi ihop oss för att äta en supersmarrig lunch på Indian Garden tillsammans med Klas. Maten är helt fantastisk och jag överdriver inte när jag säger att Indian Garden måste vara en av Stockholms absolut bästa restauranger i mellanklass.

Vera var på ett soligt humör och charmade folk till höger och vänster. Hon är så nöjd när folk kommer förbi och busar lite med henne <3.

IMG_9626

Alltså jag tror att jag vill behålla ungen i den här åldern (10 månader) jämt. Så go och kramig! Det är som att ha en liten apunge runt halsen.

IMG_9630

Jag hade svårt att få bra bilder på maten eftersom jag hade min lilla apunge som hängde över bordet och pillade på min tallrik ;).

IMG_9633

Min tandoorikyckling fick mycket väl godkänt av både mig och Vera.

IMG_9634

Efter lunchen besökte vi BVC för 10-månaders kontroll. Vera utvecklas som hon ska och följer sina kurvor. Sådant där är egentligen inte något som oroar mig, men samtidigt tycker jag att allt som man kan göra diagram och kurvor av är roligt (supernördigt jag vet!)

Men nu ska jag lägga undan datorn och hugga in på en kanelbulle istället. Godkväll!

IMG_9639

2 tankar kring ”Bullar, familjelunch och BVC

  1. Vilka underbara bilder på Vera och dig! Kanelbullen såg mumsig ut, blev nog bra med extra jäsning ? kram

    1. Tack! Ja bullarna blev väldigt bra efter den långa jäsningen. Och snabbt tog de slut också…hihi. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.