Shopping :)

Idag tog jag och Vera t-banan in till city för att handla kläder till mig. Ja, ni läste rätt! Det var jag som fick kläder idag :).

Ett par jeans som fungerar både till jobbet och för lek i parken. Det var inte lätt att hitta ett par jeans utan stretch, men till slut lyckades jag!

IMG_9375

Och så fick det bli ett par svarta byxor med lätt utställda ben. Blir utmärkt att ha till jobbet.

IMG_9381

Och så två t-shirts. Jag gillar verkligen färgen på den vänstra. Och stjärntröjan behöver väl knappast någon förklaring. Stars will be shining!

IMG_9382Det känns bra att jag har kommit igång med att uppdatera min garderob. Jag börjar se framemot att få använda lite andra typer av kläder när jag börjar jobba. Inte för att vi har någon flashig klädkod på mitt jobb, utan helt enkelt för att jag kan ta på mig lite mer ömtåliga kläder än när jag är hemma. För att inte tala om halsband, hängande örhängen och parfym. Jag hade aldrig, i min vildaste fantasi, kunnat tro att jag skulle sitta och längta efter att få ta på mig dessa saker. Det var ju en självklarhet för mindre än ett år sedan ;). Numera gläds man åt det lilla – som att få sovmorgon till kl 07 eller att få gå till jobbet med dinglande örhängen och dricka sitt kaffe ostört ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.