Tillbaka till vardagen

Den här veckan har Klas börjat jobba, och Vera och jag har så smått börjat hitta våra vardagsrutiner igen. Det är alltid lite dystert när sommarledigheten är över, men samtidigt känns det lättare än vanligt eftersom det härliga vädret dröjer sig kvar. Jag försöker att bevara sommarlunken genom att ta det lite lugnare och att strosa runt på dagarna och köpa glass.

En av höjdpunkterna just nu är att få sätta sig på balkongen på kvällen och reflektera över dagen som varit. Sensommarkvällarna kan vara det mest behagliga svensk sommar har att bjuda på. Jag älskar att tända ett ljus i mörkret och bara njuta av den ljumma och stilla kvällen. En bra bok och ett glas vin förhöjer såklart känslan en aning ;). Jag kan varmt rekommendera boken på bilden.

IMG_9326

2 tankar kring ”Tillbaka till vardagen

  1. Hej Emma! Hoppas allt är bra med dig och familjen. Kul att titta i din blogg! Älskar den boken. Kan även varmt rekommendera flyga drake och tusen strålande strålar med Khaled. Varma kramar Tina

    1. Hej Tina! Tack det är bara bra :). Hoppas att det är bra med er! Ja, jag älskar verkligen alla böcker som Khaled Hosseini har skrivit. Sorgliga och kärleksfyllda på samma gång. Massor med kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.