Solkysst

Nu är värmen äntligen här, och jag är så glad för att vi fortfarande är lediga och kan njuta av den tillsammans! Balkongen har blivit rikligt använd de senaste dagarna, och jag har äntligen fått lite färg. Jag är ingen som ligger och pressar flera timmar i solen, men tycker om att vara lite lagom solkysst så där.

Jag hoppas att det fantastiska vädret håller i sig veckan ut, för nu är det våra sista lediga dagar tillsammans för den här sommaren. Det har varit otroligt skönt med en långsemester, då vi alla var i stort behov av återhämtning. Vårt fokus har legat på att umgås som familj, och att vila så mycket som det bara varit möjligt. Men vi har även röjt en del här hemma, och så har vi träffat övrig familj och släkt. Förutom ett veterinärbesök i morgon så har vi inte gjort upp några planer för resten av veckan. Jag tycker om att låta de sista dagarna av semestern vara helt ”fria”. Att bara gå upp på morgonen och ta dagen som den kommer.

Inför hösten har jag inte heller planerat så mycket. Jag ska vara föräldraledig i ytterligare drygt tre månader, och jag vill såklart ta tillvara på tiden så mycket det bara går. Jag ser framemot långa höstpromenader, gos och lek hemma samt många besök på öppna förskolan. Och slutligen så avslutas min ledighet med ett hejdundrande 1-års kalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.