Fynd!

Även om det är ett tag kvar på sommaren så är det svårt att låta bli att fundera över höstgarderoben (Veras garderob alltså, inte min ;)).

Jag köper gärna second hand, både av ekonomiska och miljö-/ekomässiga skäl. Men kläderna måste vara hela och se fina ut. Jag tycker dock att det är ganska tidskrävande, och orkar sällan leta runt. Tradera och liknande blir jag bara så uttråkad av.

Men för ett par dagar sedan gjorde jag ett par fynd på Emmaus i alla fall. Det blev en finklänning i stl 86 och ett par snickarbyxor i stl 80. Totalt 120 kr.

IMG_9001

Jag tycker så mycket om klassiska barnplagg. Den här klänningen passar fint till jul/nyår med en röd body/blus, och lika bra till födelsedagar och andra kalas med en vit body/blus. Storleksmässigt bör den passa ungefär till 1-årsdagen, men det återstår att se då P&P brukar vara väldigt stora i storlekarna.

IMG_9002Jag provade snickarbyxorna på Vera nu ikväll, och jag kunde konstatera att de är väldigt vida. Längdmässigt kommer hon nog att växa i dem ganska snart, men inte på bredden. Känns tveksamt om hon kommer att kunna använda dem överhuvudtaget. Men det får tiden utvisa. Och i annat fall så finns det säkert något annat barn som kan ha dem istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.