Hemma på Söder

I morse gick Vera och jag iväg på en promenad längs Årstaviken. Det är oftast där vi går när vi promenerar själva. Så avkopplande, nästan meditativt.

Vi parkerade oss på en brygga, och njöt av tystnaden.

IMG_9013

Vi filosoferade och samtalade om livet. Jag kom även på idén att jag kan göra Veras 8-månaders fotografering utomhus, kanske på en brygga. Jag har fotograferat väldigt mycket i vardagen sedan Vera föddes, vilket är jätteroligt att nu kunna titta tillbaka på. Men vid 4 månader gjorde jag den första organiserade porträttfotograferingen, och nu vid 8-månader är det som sagt dags igen. Och sedan blir det såklart en fotografering vid 1 år.

IMG_9015

Därefter gick jag hem med Vera, som fick spendera hela eftermiddagen med sin pappa <3. Jag tog cykeln bort till Loopen Marina för en lunch tillsammans med Linda. God mat, gott vin och sedan en supersmarrig kladdkaka. Men framförallt så var sällskapet trevligt! Först var det molnigt, därefter slapp regnet ned i säkert ett par timmar, det blixtrade och dundrade lite grand, och slutligen blev det lite soligt.

IMG_9016Klarade mig precis hem, innan det började regna igen. Väl hemma möttes jag av en pigg och skrattig bebis. Det fiffiga med att vara ifrån varandra ibland är att det blir så mysigt att ses igen <3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.