Passa på!

Sommaren är kort, det mesta regnar bort. Men nu är den här, så ta för dig! Solen skiner (lite) idag…

Ja den här sommaren kommer nog gå till historien som en av de sämre. Men i år har det inte gjort mig så mycket. Det har varit ganska skönt att inte behöva passa Vera så mycket för solen. Samtidigt så går tiden väldigt fort, och det gäller att passa på att njuta av ledigheten. Och även om det inte är strålande sol och 30 grader varmt så kan man ju njuta av de solglimtar som himlen bjuder på.

För ett par dagar sedan åt vi lunch på Årstavikens segelsällskap. Perfekt läge vid vattnet!

IMG_8966

Jag fick till och med anledning att inviga mina nya solisar :).

IMG_8968

Räksmörgås blev det för mig.

IMG_8969

Och en annan dag promenerade vi upp på Fåfängan och beundrade utsikten över Stockholm. Det här måste ju ändå vara en av de absolut trevligaste utsikterna i centrala Stockholm?

IMG_8983

Mys på hög nivå!

IMG_8984

Och så var det räkor nu igen, fast i form av Skagen denna gång.

IMG_8982Även om jag njuter av ett rätt så molnigt och svalt Sverige, så måste jag erkänna att jag även längtar efter sol, värme och utlandssemester. Det är inte aktuellt nu under sommaren, men vem vet vad som väntar i höst? När vi satt uppe på Fåfängan låg det inne en båt som heter Disney Magic. Rederiet har flera olika kryssningar runt om i Amerika/Västindien och Europa. Nu tror jag i och för sig inte att en sådan typ av semester är något vi kommer att prioritera inom det närmsta året (eller sedan heller för den delen), men det är alltid roligt att bli inspirerad och att få drömma lite :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.