Balkongmöbler

För ett tag sedan skrev jag att vi hade varit på Ikea och handlat, och nu har jag äntligen fått tummen ur och visar vad vi köpte mer än babysaker :).

Det blev inget mindre än nya balkongmöbler. Var i Bergianska trädgården för drygt tre veckor sedan och blev inspirerad både vad gäller möbler och växter. Och för att inte krångla till det så köpte vi helt enkelt precis likadana möbler som de har där ;). Jag har inte hunnit köpa nya dynor ännu, så de gamla kuddarna fick pryda stolarna så länge. Observera även trägolvet som jag oljade in tidigare i sommar. Blev väldigt fint, om jag får säga det själv!

IMG_8915

Vi investerade i ett jättesmart parasoll förra året. Nu syns det inte så bra när det är uppfällt, såklart. Men det är ett halvt parasoll så att det kan stå intill en vägg.

IMG_8916

Den här rosa brudslöjan har överlevt förvånansvärt länge på vår balkong. Drygt tre veckor som sagt!

IMG_8918

Jag älskar rymden som blev när vi bytte ut våra gamla loungemöbler och ersatte med den nya ”cafégruppen”. Jag funderar lite över om vi ska skaffa någon slags blomhylla/blomstege, och pryda med mer blommor. Samtidigt är jag rädd att förlora den fria och luftiga känslan.

IMG_8917Jag kan tyvärr inte säga att vi använt balkongen så värst mycket i år, trots att vi gjort i ordning den. Tiden räcker aldrig till att bara gå ut och sätta sig. Eller rättare sagt så är det inte något som har prioriterats. Kanske blir det ändring om det blir lite varmare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.