Chokladmuffins version 2

För ett tag sedan gjorde jag ett nytt försök till muffinsbak, och följde samma recept som förra gången. Men den här gången provade jag att vända ned de torra ingredienserna mycket försiktigt (inte vispa). Det var ett tips som jag läst någonstans från Leila Lindholm. Resultatet blev något luftigare muffins än förra gången, men skillnaden var inte särskilt stor. Och de blev inte högre heller.

Dekorerade muffinsen med chokladknappar.

IMG_8798

IMG_8799

De blev precis lika goda som förra gången!

IMG_8801Nu har jag fått ett nytt tips av min mamma beträffande luftigheten. Jag återkommer längre fram när jag provat detta. Annars får jag ta upp jakten på ett helt nytt recept. Jag vill ju att de ska vara luftiga, höga och saftiga :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.