Reflektioner i Bergianska trädgården

Igår blev bebis 7 månader. Vi har inte firat månadsdagarna på något särskilt vis (förutom en och annan bakelse som har slunkit ned…hm), utan laddar inför 1-årsdagen som självklart ska firas med pompa och ståt! Men vid varje månadsskifte (eller vad man nu ska kalla det för?) så stannar jag upp och reflekterar lite extra över vad som händer. Å ena sidan känns varje dag ganska lik, och det är svårt att peka exakt på vad som ändras, å andra sidan sker utvecklingen i en rasande fart och det går inte alltid att hänga med i allt som händer. När jag tittar tillbaka på ”gamla” kort och filmklipp av bebis så ser jag ju att det hänt väldigt mycket. Samtidigt är det så kort tid som förflutit sedan hon föddes. Än så länge har jag varit gravid längre tid än jag har varit mamma, men det känns inte så.

Det var någon som sade att dagarna går långsamt, men månaderna går fort. Det ligger något i det. Fast vissa dagar går väldigt fort de med. Idag har varit en sådan fantastisk dag som bara sprungit iväg. Eftersom det är sista dagarna innan Klas semester börjar så passar jag på att ha några riktiga mysdagar med bebis. Idag tog vi tunnelbanan till Universitetet och promenerade till Bergianska trädgården.

Jag började med att äta lunch i det gamla Orangeriet, samtidigt som bebis sov sin förmiddagslur.

IMG_8636

Ett väldigt bra fikaställe! Idag blev det smörgås med chèvrecreme.

IMG_8623

Och så Toscakaka till efterrätt.

IMG_8624

Det kom en liten vän och hälsade på :).

IMG_8633

Välorganiserad rabatt kan man väl säga…

IMG_8635Bergianska trädgården gav mig en del inspiration både vad gäller trädgårdsmöbler och blommor/växter. Sedan får vi se om det kan bli lite förnyelse av vår egna balkong, så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.