Sandlådepremiär och Henricks

Idag provade vi sandlåda för första gången, och det var väldigt uppskattat! Tidigare har vi bara gungat, men det har Vera redan börjat tröttna på. Men att sitta i sanden och gräva med händerna och slicka på spadarna är grejer det.

IMG_8512

Det har varit rätt så intensivt under en längre tid nu. Utvecklingsfas, tandsprickning, frustration, separationsångest och en rejäl portion viljestyrka ;). Det är ju som det ”ska” och jag är glad att mitt barn är tydligt med sina behov, men ibland blir jag väldigt trött…haha. Jag är så imponerad av alla ensamstående föräldrar där ute som kämpar på. De gör bokstavligen ett dubbelarbete, dygnet runt dessutom. Och jag är otroligt glad att jag har Klas att dela den här fantastiska resan med.

Igår kväll fick Klas och Vera ha varandra för sig själva, och jag tog båten över till Sjöstan för att träffa en fin vän och kollega.

IMG_8483

Smidigt att båten stannar precis utanför ”Henricks”, där vi skulle äta middag.

IMG_8484

Det är så mysigt att förgylla en vardagskväll :).

IMG_8485

Det blev en gottig Skagen för mig.

IMG_8486Det var roligt att bli lite uppdaterad om jobbet. Det är drygt fem månader kvar tills jag ska börja jobba igen. Det är med blandade känslor såklart, men jag är glad att Klas och Vera får mycket tid tillsammans <3.

Men det är som sagt ett tag kvar, och nu ska vi till att börja med njuta av sommaren som ligger framför oss. Klas jobbar en vecka till efter Midsommar, och sedan går han på två månaders ledighet. Det ska bli skönt att vara lediga tillsammans igen. Jag ser framemot sovmorgnar, tupplurar på eftermiddagarna, lata dagar på stranden, läsning, grillning och så någon mindre resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.