Sol i sinne!

Vilken sommarvärme vi har haft de senaste dagarna. Underbart!

Igår var Vera och jag iväg på en mysig picknick med föräldragruppen. Det är så roligt att följa alla bebisarna, och se vilka små personligheter som växer fram :). Det känns som att det var alldeles nyss som de var små knytten som låg i våra famnar. Nu är de stora bebisar som förvisso fortfarande tillbringar en del tid i våra famnar, men som även sitter själva och börjar ta sig fram för egen maskin.

Idag fick jag sova ända fram till klockan 05. Det visade sig senare att Klas hade skött nattmatningen vid 02-tiden utan att jag ens hade märkt något! Jag sov som en klubbad säl med andra ord ;). Men jag tyckte inte att varken jag eller bebis hade sovit klart ändå, så jag lyfte upp henne på mitt bröst – och så somnade hon om där ytterligare en timme. Själv låg jag och dåsade och bara njöt av att slippa gå ur sängen. Sen var det frukost, och därefter långpromenad för mig och bebis (medan Klas fick sova vidare). Jag stannade till vid Fabrique och köpte med mig fika, och sedan gick vi vidare till Mariatorget där Vera gungade lite grand. Resten av dagen spenderades hemma på vår innergård, där vi myste tillsammans hela familjen.

Och nu sitter vi framför tv:n och kikar på prinsbröllopet. Carl-Philip har fått sin prinsessa, och Sofia har fått sin prins. Ett stort grattis till dem! Brudbuketten är förövrigt helt underbar tycker jag.

Nu ska jag lyssna på Carl-Philips tal till Sofia, och sen ska jag sluta mina blå och hoppas på en god natts sömn. Sov sött!

sofia-hellqvist-brudbukett-430x362

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.