Vi andas lantluft

Idag var det grillpremiär för oss. Det blev färdigmarinerad minutfilé. Livet är inte så komplicerat längre :).

IMG_8173

Jag hade plockat med lite ängsblomster från min förmiddagspromenad, som fick pryda middagsbordet. Gissa vem Klas tittar på ;). De lyser upp lika mycket båda två när de återförenas efter en arbetsdag <3.

IMG_8175

Efter middagen gick jag ut för att vattna blommorna i trädgården, och mötte en taggig och mycket söt gäst.

IMG_8183

Vera har fått känna gräs under sina fötter, för första gången.

IMG_8008Vi har det så bra!

IMG_8022

Det har varit en lite smått hektisk vår. Men slutet av den här veckan har varit lugn och fridfull. Jag har bara njutit och återtagit fokus på det som jag tycker om och mår bra av. Det tycker jag att alla borde få möjlighet att göra med jämna mellanrum <3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.