Inredning

Vi har haft ett par oinbjudna gäster i lägenheten. Ett par malfjärilar har setts flyga omkring i Veras rum….hm. Vi har börjat rensa upp, och tror oss ha hittat vad det är som de har livnärt sig på. Detta har kastats bort, och nu har vi inlett operation röjning och sanering. Vi har valt att försöka komma till bukt med problemet utan kemikalier.

Klas som är den eviga optimisten i denna familj ser detta som en utmärkt chans att få ordning i Veras rum. Och det har han ju rätt i! Hennes rum har tyvärr stått lite i träda, eftersom det inte har använts vare sig som sovrum eller lekrum. Det finns i och för sig inget som tyder på att Vera skulle börja sova eller leka i sitt rum inom en snar framtid, men det skulle ändå vara roligt att få fint där inne.

Det finns hur mycket inspiration som helst på nätet (det vet jag efter en googling på ”barnrum tips”), och en kan säkerligen lägga ned åtskilliga timmar bara på att titta på alla fina bilder. Men jag tror att vi måste börja med att fundera över vad som är funktionellt, och sedan utgå därifrån.

Jag vet redan att jag vill köpa en tallrikshylla för böckerna.

091556_1

Och sedan verkar det vara en god idé att införskaffa en bokhylla för förvaring. Men det här med bokhylla är svårt tycker jag. Å ena sidan är det bra om den rymmer en del, å andra sidan får den inte bli för skrymmande.

barnrum hyllaMönstret på den här tapeten från Sandberg Tyg & Tapet  är så fint tycker jag! Skulle gärna vilja ha en tavla eller förvaringslåda med Harlequinmönster.

01

Och så en stor mjuk matta förstås :).

untitled

Klädförvaring har vi redan, och säng får vänta tills det blir aktuellt. I övrigt tror jag att vi kommer ligga lågt med att fylla på med saker i rummet. Det kommer nog att bli en del grejer allteftersom, utan att vi anstränger oss ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.