Låååång vår…

Usch vad trött jag är på regnet! Var tvungen att springa ut en sväng tidigare ikväll, och jag höll på att förfrysa trots mössa och vantar. Mössa och vantar! Och det är snart juni…

Den här våren har allt känts lite långsam rent vädermässigt, men det är bara att hålla ut och hoppas att det snart blir varmt. Vi har i alla fall trevligheter inbokade den närmsta tiden, så det kommer att rulla på oavsett. Första helgen i juni ska vi åka på vår första ”semester” med Vera. Vi börjar med en hotellnatt i Örebro och därefter åker vi till Grythyttan och hälsar på min syster <3. Ska bli väldigt roligt, och skönt med miljöombyte. Kissarna får stanna hemma med kattvakt, så de får lite ”personalombyte” istället ;). Sedan står det inte på förrän det är Midsommar, och därefter vår bröllopsdag. Förra bröllopsdagen var jag gravid, och det har jag skrivit om här. Får se vad vi hittar på i år?! Lite champagne ska vi nog få till i alla fall.

I år kommer vi att fira 8 år som gifta. Ibland känns det som att det var igår.

1432696_39691619

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.