Premiär på öppna förskolan

Ibland slutar ett kapitel i livet. Det kan kännas sorgligt och en aningen vilset, men även skönt och lite förväntansfullt. För efter varje kapitel väntar något nytt.

Idag har jag och Vera varit på öppna förskolan för första gången, så man kan väl säga att det där ”nya” redan har börjat så smått. Jag vet inte riktigt vid vilken ålder man brukar börja, men jag tyckte det kändes lagom nu. Det var hursomhelst jättebra ordnat, och stort plus för att de har sångstund varje gång. Jag kommer helt klart att gå dit fler gånger!

Något annat som är nytt är att Vera har trätt in i det femte utvecklingssprånget. Det kom ett s.k. ”leap alarm” i wonder weeks appen för några dagar sedan, och det är tydligt att det är mycket som händer nu. Vi har inte märkt av de fyra föregående sprången särskilt tydligt, men detta märks mer (åtminstone just nu).

Nu är det snart dags att krypa ned i sängen och hoppas att det blir några timmars sömn. Måste vara utvilad inför morgondagens förskolevisning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.